Empresa

botiga Senar Vidal

L'any 1978 es va fundar l'empresa Senar Vidal, dedicada al muntatge de bars, restaurants, botigues alimentàries i cambres frigorífiques. Amb una gran dedicació, sobretot amb el servei postvenda i el servei de reparació de les màquines. Més de 40 anys al vostre servei.

L'empresa als seus inicis es dedicava a la reparació i el manteniment de maquinària d'hostaleria i alimentació, sent una empresa familiar dirigida per Ramon Senar. Un any després, es va obrir la primera botiga, especialitzada en l'hostaleria i el 1985 s'inaugura la nova botiga i taller a l'Avda. de la Ràpita d'Amposta.

botiga nit

Senar-Vidal S.A.

L'any 1980 es va fundar una petita empresa familiar a nom de Ramon Senar, dedicada exclusivament al servei tècnic de maquinària per a hostaleria i alimentació. Atenent la demanda dels clients, l'any següent, es va obrir la primera botiga al carrer Verge del Pilar d'Amposta, especialitzada en la venda de maquinària industrial per a hostaleria.
El 1985 neix Senar Vidal SA, i s'ubica la nova botiga i taller a l'Avda. de la Ràpita d'Amposta, amb més metres d'exposició i un gran taller especialitzat en el servei tècnic.
Amb més de 40 anys d´atenció als nostres clients, seguim amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar, com el primer dia que obrim les nostres portes. Som especialistes en hostaleria, alimentació, fred industrial i climatització.

La nostra empresa està especialitzada en la venda, muntatge i reparació de maquinària per a hostaleria, alimentació, fred industrial i climatització. Assessorant el client segons les vostres necessitats, us assegurem un tracte personal adaptat a les vostres necessitats. A més de poder realitzar pressupostos a mida dels nostres clients, podem dissenyar els plànols de distribució dels locals fins a aconseguir els requisits i les exigències dels nostres clients.


interior tienda

Detall interior botiga

vehículo asistencia

Primer vehicle d'assistència