Productes

Què oferim
Senar-Vidal

Oferim maquinària per hostaleria, aire condicionat, fred industrial, cocció, ventilació i difusió d'aire, i mobiliari pel seu negoci, botiga, fleca, restaurant, bar, gelateria, contract, etc. de les millors marques del mercat, nacionals i internacionals.

Productes Senar-Vidal
Hostaleria
Hostaleria

La nostra empresa està especialitzada en la venda, muntatge i reparació de maquinària per a hostaleria, alimentació, fred industrial i climatització. Assessorant el client segons les vostres necessitats, us assegurem un tracte personal adaptat a les vostres necessitats. A més de poder realitzar pressupostos a mida dels nostres clients, podem dissenyar els plànols de distribució dels locals fins a aconseguir els requisits i les exigències dels nostres clients.

Cocció
Cocció

Tenim a la vostra disposició tot tipus d'aparells de cocció a gas o elèctrics, per a petits comerços o grans cuines.
Disposem d'un servei tècnic qualificat per solucionar les avaries en un termini de temps breu.

Disposem d'un servei tècnic qualificat per solucionar les avaries que us puguin sorgir, realitzem les reparacions amb la urgència i la màxima brevetat possible, ja que entenem que el vostre negoci no pot estar aturat. 

Fred industrial
Fred Industrial

Realitzem tot tipus d'instal·lacions, des de la venda de maquinària per conservar aliments, com vitrines expositores, murals, armaris frigorífics, taulells, etc. Fins a la instal·lació de cambres frigorífiques, ja siguin de temperatura positiva o negativa, adaptant-nos a l'espai i la forma que el client desitgi, amb panells d'alta qualitat.

Tenim frigorífics i congeladors específics per a farmàcia, amb el fred específic i el registre de temperatures.

Aire Condicionat
Aire Condicionat

Realitzem un estudi del seu espai a climatitzar tenint en compte l'ús a què es destinarà, l'aïllament de les parets, la radiació solar i les fonts de calor que puguin tenir.

Li podem oferir tot tipus de models Splits paret, terra, sostre, cassets o conductes

Ventilació i difusió de l'aire
Ventilació i difusió de l'aire

Muntem tota mena de campanes extractores tant per a ús industrial com comercial.

Calculem el diàmetre recomanat de la canonada d‟extracció o aportació d‟aire segons les mesures.
Instal·lem tota mena de conduccions per transportar l'aire, ja sigui de conducte rodó o rectangular de xapa. Per a la climatització usem usem conducte de fibra de diversos models.

Conducció de xapa acanalada: Disposem d´una gran varietat de canonades per moure l'aire segons la necessitat de cada client i de variadors de freqüència per obtenir una regulació dels equips ia més un substancial estalvi d´energètic.

Mobiliari
Mobiliari

L'ajudem en el disseny del seu negoci, doncs disposem disposem de tota mena de models de mobiliari i complements, tant en modern com en clàssic per als locals més exigents

Podem oferir-li una ampla gama de mobiliari per actualitzar el seu negoci o per trobar allò que necessita.

Projectes i muntatges integrals
Projectes i muntatges integrals

Atenent les vostres necessitats, plasmem la vostra idea sobre el paper, per poder analitzar les vostres necessitats. Un cop definida la planta, podrem dibuixar en 3D com li quedaria el local acabat.

Projectes “clau en mà”, ens fem càrrec de tot el projecte, des de la idea principal, fins a la posada en marxa, ocupant-nos de tot el projecte, des d'albalineria, electricista, pintura i muntatge de tots els mobles i maquinària. D´aquesta manera lliurem el local condicionat i seguint el projecte realitzat prèviament.

Venda i reparació de maquinària
Venda i Reparació de maquinària

Tenim un equip tècnic especialitzat en tots els productes que comercialitzem, formant-nos constantment per estar al dia de les novetats i les noves tecnologies, que es van incorporant al mercat.

També oferim servei de “Cap de setmana”, creant un vincle de compromís amb els nostres clients, ja que sabem la necessitat que tot funcioni al 100% fins i tot en moments àlgids els caps de setmana, amb urgències quan més cal la resposta del servei tècnic . Per això pot comptar amb la professionalitat i servei de Senar Vidal SA. 

Venda i reparació de maquinària
Botiga i atenció al client

Poden visitar-nos a la nostra botiga d'Amposta, on l'assessorarem i escoltarem les seves necessitats.

L'experiència ens avala. Tenim un equip especialitzat en tots els productes que comercialitzem, formant-nos constantment per estar al dia de les novetats i les noves tecnologies, que es van incorporant al mercat.